© 2017 Nostalgisch Rijden.NL | algemene voorwaarden | links | credits | disclaimer

Huur een Engelse taxi in Twente

Huur een engelse taxi in Twente!

De Austin FX4 is als London Taxi een echt icoon geworden. De auto kenmerkt zich door het authentieke design, met een duidelijke scheiding tussen de bestuurders- en passagiersruimte en natuurlijk de zwarte kleur. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, was deze kleur niet verplicht, maar werd deze gewoonweg veel gekozen.

Met een echte engels taxi door het prachtige landschap van Twente en omstreken. Onderweg genieten van bijzondere plekjes, diverse activiteiten en heerlijk genieten van een uitgebreide picknick. Kortom een unieke dag!

Of kies uit een van onze andere oldtimers of arrangementen.

Back to basic, zelf rijden in een unieke Oldtimer langs prachtige Twentse landschappen. Of samen met uw vrienden, familie of collega`s genieten in een van onze Parijse Oldtimerstadsbussen.

Huur een engelse taxi in Twente!

Beleef de nostalgie van toen!

Bekijk de vele mogelijkheden van NostalgischRijden.Nl en laat u verrassen.

Wij organiseren absoluut de leukste bedrijfsuitjes met onze oldtimer bussen. Wat dacht je van onze Oatmuske tocht, Noabertocht of onze smokkeltocht? Diverse tochten door het prachtige landschap van Twente met onderweg een activiteit en bezoek aan verschillende bezienswaardigheden.

Tevens kunnen wij deze tochten ook organiseren met onze oldtimers. Een groepsrally met diverse navigatiemethoden en activiteiten onderweg. Natuurlijk ontbreekt een hapje en een drankje niet onderweg. Leuk als gezin, familie, vrienden of bedrijfsuitje. Klik hier voor meer info.

Oldtimer rijden- trouwvervoer- bedrijfsfeesten- familiefeesten- buurtfeesten-oldtimer rally-oldtimer huren

× Heb je een vraag? App ons .