© 2017 Nostalgisch Rijden.NL | algemene voorwaarden | links | credits | disclaimer

Evenementen en Nieuws

PAASTRADITIESTOCHT PER OLDTIMERBUS

Op 1e paasdag is het mogelijk om per Oldtimerbus de paastradities te bezoeken in Ootmarsum-Dinkelland.

Vertrek per bus:

12.30 uur: Bushalte buurtbus Molenstraat, Ootmarsum

Vervolgens gaat de busrit richting Denekamp. Om 13.00 uur kunt u te voet deelnemen aan het paasstaak slepen. Om 15.00 uur vertrekt de bus weer en wordt er onderweg koffie met een paas lekkernij geserveerd. Om 17.00 uur komt de bus in Ootmarsum aan waar u het vlöggeln kunt aanschouwen.

Opgave: via VVV Ootmarsum, uiterlijk zaterdag 30 maart vóór 16.00 uur. (het is tevens mogelijk om zondag in de bus een kaartje te kopen)

Kosten: volw. € 14,50 en kinderen 4 t/m 14 jr. € 12,50. Kinderen tot 4 jaar gratis.

PAASVURENTOCHT PER OLDTIMERBUS

Een bustocht langs traditionele Paasvuren in Twente. De chauffeur zal u vertellen over de paastradities in deze omgeving met onderweg een lekkere Twentse lekkernij.

Volgens oud gebruik worden elk jaar op de 1e Paasdag de Paasvuren ontstoken. Wij verzorgen een bustocht langs deze traditionele Paasvuren. De chauffeur zal u tevens vertellen over de Paastradities in deze omgeving, zoals het Vlöggeln in Ootmarsum en oude gebruiken in Twente. Via Landgoed Singraven in Denekamp bezoekt u daar het paasvuur. Daarna vervolgt de weg naar Tilligte. Onderweg wordt u getrakteerd op een lekkere Twentse borrel/lekkernij. Om 22.00 uur is de aankomst bij het Paasvuur in Ootmarsum.

Vertrek: om 19.30 uur bushalte buurtbus, Molenstraat, Ootmarsum
Opgave: bij VVV Ootmarsum, uiterlijk zaterdag 30 maart vóór 16.00 uur. (het is tevens mogelijk om zondag in de bus een kaartje te kopen)

 

 

MAUDGENIET.NL

Lees het Blog van Maudgeniet.nl en lees hoe leuk zij met een van onze toffe oldtimers door Twente heeft getoerd!

 

Touren door Twente met een toffe oldtimer!

 

 

De première van Noabers! Vanaf 4 maart zie je de komende vier weken elke zaterdag op de facebookpagina van RTVOost een nieuwe komische sketch over het reilen en zeilen van een groep inwoners van een kleine geïsoleerde gemeenschap in Twente. Met de oldtimers van Nostalgisch Rijden als model!

Vandaag de eerste genaamd: Brug.

Hier lees je meer over de serie Noabers: http://www.rtvoost.nl/pl.aspx?nid=264217

Noabers-De brug

De eerste sketch: Brug

Onze nieuwste aanwinst een prachtige Berlijnse Dubbeldekker!

BBB-117

 

 

BBB-174

 

 

Of huur een dagje onze Engelse Taxi… Gewoon gezellig uitje met vrienden of bij een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft..

 

 

BBB-108

 

 

BBB-106