© 2017 Nostalgisch Rijden.NL | algemene voorwaarden | links | credits | disclaimer

Arrangementen bussen

Het samen stellen van een unieke tocht is bij ons maat werk. Graag maken wij een afspraak met u om samen met ons een programma op maat te maken met daarin rekening houdend met uw wensen en budget. Om u een idee te geven van de diverse mogelijkheden volgen hier enkele voorbeeld arrangementen.

 

1. Oatmuske tocht

Een tocht rond Ootmarsum met enkele bezoekjes aan Twentse bezienswaardigheden. Onderweg serveren wij u koffie met krentewegge in de bus.

Tijdduur: 2,5 uur

Prijs vanaf: € 14,50 p.p


2. Hezingentocht

We vertrekken naar het natuurreservaat Springendal om te gaan klootschieten. Aansluitend wandelen we over het smokkelpad de grensover met onderweg een glaasje boerenjongens. Na een bezoek aan de uitkijktoren van de Lonsberg rijden we via de schilderachtige beekdalen terug naar Ootmarsum.

Tijsduur: 3.5 uur

Prijs vanaf: € 17.50 p.p.

 


3. Kroezeboomtocht

Onder de waarschijnlijk oudste eik van Nederland spelen we een oudhollandsspel Butken. Daarna vertrekken we met de Oldtimerbus naar Lattrop voor een bezoek aan de Sterrewacht. Tijdens de rit kunt u genieten van enkele Twentse Snaaierijen. we vervolgen de rit over het landgoed Singraven en maken ter afsluiting een wandeling over de Hunnenborg.

Tijdsduur 4 uur

Prijs vanaf: € 19.50 p.p.

 


4. Noabertocht

Een verblijf aan Twente is pas echt compleet met een bezoekje aan het kasteel van het Noaberstadje Bad Bentheim. Onderweg serveren we een heerlijke picknicklunch op een bijzondere locatie in het Lutterzand.

Tijdsduur: 5,5 uur

Prijs vanaf: € 25.50 p.p.

 


5. Dinertocht

Onze Parijse oldtimer bussen zijn uitermate geschikt voor een verrassend diner op unieke locaties in Twente. Wat dacht u van een voorgerecht geserveerd in een oude watermolen uit 1877? Aansluitend genieten van een krachtige bouillon bij de oudste eik van Nederland, een hoofdgerecht op een prachtige Twentse boeren erf en een dessert bij een van de fraaie kunstgalerieën in bv Ootmarsum? Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van onze bijzondere diner locaties.

Tijdsduur vanaf: 4 uur

Prijs vanaf € 45.50 p.p

 


6. Seizoentochten

Nostalgisch Rijden heeft voor elk seizoen z’n eigen tocht. Zo hebben we de wel bekende Herfstintentochten, de Midwintertocht, Paasvurentocht, de Paastradities tocht, de Fruhlingstour, en de Midzomeravondrit. Deze worden elk jaar in samenwerking met de VVV met zorg samen geteld.

Vraagt u geheel vrijblijvend naar de rit data voor dit jaar

Tijdsduur 2.5 uur

Vaste prijs € 15.50 p.p volw € 7.50 p.p kind

 

Tevens is het mogelijk om u en uw gasten te voorzien van drankjes en hapjes in de bus. Vraagt u ons naar de diverse mogelijkheden.